Skaffa E juice och blanda själv

E juice är den vätska som man har i sina e-ciggaretter. Det finns mängder av e juice att blanda själv med olika smaker att välja mellan, som exempel kan du välja mellan att röka hallon, jordgubb, choklad, lakrits, coca cola, eller om du så föredrar vanlig tobak. Här finns någonting för alla och att e juice blanda själv gör det mycket enkelt att sluta röka. Något av det som gör e juice så bra som det faktiskt är, är det faktum att du själv kan kontrollera nikotinhalten i e juice när du blandar själv. Det innebär att du långsamt eller snabbt kan dra ned på nikotinet om du vill det och på så sätt bli helt rökfri.

Det finns inga skadliga ämnen i e juice och du kan därför röka den med gott samvete, samtidigt får du i dig det nikotin du behöver för att du ska fungera som person. Du skippar dock alla de ämnen som faktiskt är giftiga i tobak och det har aldrig förut varit så enkelt att sluta röka.

Byt till ecigg och blanda din egen e juice själv

De allra flesta som funderar på att sluta röka vet hur svårt det är att faktiskt göra det. Nikotin är ett mycket svårt beroende och många forskare liknar det vid den abstinens som du får när du upphör att nyttja tunga droger. Därför är det inte konstigt att det faktiskt finns så många rökare. 

När man börjar röka tänker man sällan på den dagen då man eventuellt skulle vilja sluta med det. De flesta har inte detta i åtanke alls och faktum är att det är otroligt svårt att sluta röka. Därav är det bästa att inte börja med det alls, men om man är beroende av cigaretter är det bättre att röka ecigg istället för att röka vanliga cigaretter. När man väljer att röka ecigg istället skippar man alla de farliga ämnena i tobaken, och dessutom får man alla de fördelar som man skulle ha fått om man slutat röka helt. Det finns många smaker på e juice att blanda själv om du inte vill att din e juice ska smaka tobak.