Prisvärda e-cigg startpaket för nybörjare som vill sluta röka

E-cigg är perfekt för nybörjare som länge har funderat på att sluta röka och det finns många olika e-cigg startpaket att välja på för den som vill testa. E-ciggen är bättre för hälsan då ingen riktig tobak röks. Den ser till att helt ersätta den traditionella cigaretten, så att du minskar din rökning. När en e-cigarett ska inhandlas ska själva vätskan som används i cigaretten, så kallad E-liquid, väljas. Nästa val som görs är vilken smak i paketet som man vill ha. Det finns att välja på att antingen använda den med eller utan nikotin.

Hur länge kommer ett startpaket som beställs att kunna hålla för en riktig rökare? När fokuset läggs på laddare, batterier, kablar och så vidare, brukar detta jämföras i funktion med till ett exempel mobiltelefoner som används dagligen. Enheten, likt andra elektroniska enheter, förlorar lite av sin kapacitet efter regelbunden användning och laddning av e-cigaretten. Delen där clearomizers (värmeelementet) finns tar det mest stryk och har en funktion som en glödlampa. Brännaren som finns i e-cigaretten håller allt från några dagar till mer än en månad, det avgörande här är hur mycket e-ciggen används och vilken e-juice som väljs ut.

Olika elciggs startkit som kan köpas.

Det finns en rad olika startpaket som kan beställas på nätet eller köpas fysiskt i en affär. För nybörjare finns även startkit med ecigg som kan inhandlas. De olika paketen med ecigg för nybörjare ser olika ut. Det första starkitet som finns kallas "EGO AIO Startkit". Detta kitt är det som säljs mest på marknaden, och består av två kompletta enheter samt en flaska med E-liquid på en volym a 10 milliliter. Här väljs själv vilken nikotinhalt (0, 6, 12, 18 eller 24 mg) och smak (finns tjugo olika sorter) om man vill ha. Det andra starkitet kallas "Good To Go". Det här startkitet skiljer de andra åt med att eciggen för nybörjare ser ut som den traditionella cigaretten.

I kitet ingår två fyllda patroner samt ett uppladdningsbart batteri som ska vara i eciggen. Även en USB-laddare följer med så att batteriet kan laddas i datorn direkt. Smakerna som finns att välja mellan är mentol eller klassisk tobak. Det tredje och sista startpaketet kallas " eGo II Mega Startpaket", väldigt prisvärt kit. Det levereras med en förångare (vätsketank), batteri och USB-laddare. Passande E-liquid måste köpas till startkitet.​